Description

Hladni dani su nam već dugo pred vratima pa smo za sve vas borce smislili idealni izgovor da držite barem svoje ruke i prste zagrijanim, Street Fighter V turnir. Zato pripremite svoj execution, prođite sve suparničke likove, obnovite vaše znanje spacing-a i ne zaboravite match up-ove, jer konkurencija u Caffe bar Crni mačak vam ne bude bila cakewalk.

Ovaj put uz nas stoje ekipa iz Convention of Nerds koji osiguravaju 2 ulaznice za njihovu nadolazeću konvenciju, te naš sponzor Cannabeer - Green Power najboljem od najboljih osigurava jedno pakovanje Six pack-a njihove pive.

Broj natjecatelja je ograničen na 20 pa brzo na skočite na Smash.gg da se stignete prijaviti: https://smash.gg/tournament/street-fighter-v-icebreaker-tournament-in-crni-ma-ak

See ya in the fighting arena!

*Pravila*

1. Igra se najbolji u tri gamea, finale najbolji od 5
2. Single Bracket
3. Random stage
4. Stranu na kojoj igrač igra biraju sami igrači, ako nisu u mogućnosti doći do sporazuma igrači moraju odigrati partiju "kamen-škare-papir" te pobjednik bira stranu za sebe.
5. Igrač koji izgubi game ima pravo izmijeniti lika
6. U slučaju da game završi neriješen (Double K.O.). Game se smatra nevažećim te igrači igraju isti game nanovo s istim likovima i na istom stageu.
7. Svi standardni kontroleri i Fight Stickovi su dopušteni. Morate se sami pobrinuti za to da vam je kontroler u potpunosti funkcionalan s PC-jem. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.
8. Prije Matcha igrači imaju pravo na 30-sekundni button check

 

https://www.facebook.com/events/657448137991064/

Photos
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Information
Date start21.12.2018 18:00
Date end21.12.2018 23:00
Rate
0 votes
Recommend
Participants
Empty