Description

Priča o dva mača došla je i do prostora Crnog Mačka, te poprimila oblik Crouch Guard-ovog prvog SC turnira!

Čije znanje o “8 way run” sistemu će uzrokovati zbunjenost u suparniku, tko će nas zadiviti s Yoshimitsu-ovim ludovanjem, otkrit nam da je zapravo potajni Monkey God koristeći Kilik-a, pokazati da njegove read sposobnosti su na razini njegovog main-a Zasalamel. Sve to budemo saznali kada ratnici sjednu i pokažu što znaju u ring-u.
Zato pozivamo sve ratnike i njihovo oružje po izboru da se prijave te dođu na naš turnir 09.02.2019.

Ovaj turnir se održava u suradnji s našim partnerima Convention of Nerds, koji 1. i 2. mjestu osiguravaju ulaz za njihovu nadolazeću konvenciju, a prostor i osvježavajuća pića nam osigurava ekipa iz Caffe bar Crni mačak.
Link za prijavu: https://smash.gg/tournament/soulcalibur-vi-tale-of-two-swords-tournament/register

Sponzor turnira je Knjigovežnica "KnjigOprint" - tvrdi uvez diplomskog rada, koji su za 1., 2. i 3. Mjesto pripremili print-eve koji će obilježiti njihov uspjeh na turniru, a za 1. i 2. mjesto uz naše kodove za igre koje budemo dodjelili, streamer ScoobyNation (https://www.twitch.tv/callmescooby) osigurava 2 “Surprise” key-a!

See ya on the stage of history!

*Pravila*
Platforma: PS4
Broj runda: 3

1. Igra se najbolji u tri game-a, finale najbolji od 5
2. Single Bracket
3. Random stage
4. Stranu na kojoj igrač igra biraju sami igrači, ako nisu u mogućnosti doći do sporazuma igrači moraju odigrati partiju "kamen-škare-papir" te pobjednik bira stranu za sebe.
5. Igrač koji izgubi game ima pravo izmijeniti lika
6. U slučaju da game završi neriješen (Double K.O.). Game se smatra nevažećim te igrači igraju isti game nanovo s istim likovima i na istom stageu.
7. Svi standardni kontroleri i Fight Stickovi su dopušteni. Morate se sami pobrinuti za to da vam je kontroler u potpunosti funkcionalan s PS4. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.
8. Prije Matcha igrači imaju pravo na 30-sekundni button check
9. Create-a-Soul likovi i Inferno su zabranjeni

 

https://www.facebook.com/events/383516115745603/

Photos
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Information
Date start09.02.2019 20:00
Date end09.02.2019 23:00
Rate
0 votes
Recommend
Participants
Empty