Description

Svako putovanje započinje prvim korakom. Zgrabite ovu priliku i pridružite se brojnim natjecateljima koji su se uputili na turnir da saznaju svoju sudbinu. Na putovanju će biti testiran Vaš movement, možete očekivati opasne frame traps, tech stručnjaci će read-a svaki Vaš očit potez, a match up-ovi mogu biti za ili protiv Vas. Natjecatelj koji prvi proživi kraj ovog putovanja biti će fino nagrađen i zauvijek upisan kao prvak Soul Calibur VI: Journey of the Sword Tournament-a.

Prijave: https://smash.gg/tournament/soulcalibur-vi-journey-of-the-sword-tournament/register

Astral fissures za ovo putovanje se otvara u prostoru našeg sponzora turnira Caffe bar Crni mačak koji će prvog borca koji se vrati s putovanja nagraditi s besplatnim koktelom.

Borci koji zasluženo osvoje #1 & #2 mjesto je osiguran ulaz na konvenciju u 09. mjesecu koju organizira partner turnira, Pandakon Croatia

Sponozor turnira je Knjigovežnica "KnjigOprint" - tvrdi uvez diplomskog rada koja troje najbolje plasiranih avanturista nagrađuje s predivnim printevima koji će obilježiti njihov rast i uspjeh kroz ovo putovanje :D

Za kraj #1, #2, #3 mjesto su nagrađeni od Crouch Guard-a s Steam key-evima ;)

Za prijenos uživo turnira je zaslužna ekipa iz Scrumedia, dođite i družite se s našim komentatorima dok navijate za Vašeg favorita :D

*Pravila*
Platforma: PS4
Broj runda: 3

1. Igra se najbolji u tri game-a, finale najbolji od 5
2. Single Bracket
3. Random stage
4. Stranu na kojoj igrač igra biraju sami igrači, ako nisu u mogućnosti doći do sporazuma igrači moraju odigrati partiju best of three "kamen-škare-papir" te pobjednik bira stranu za sebe.
5. Igrač koji izgubi game ima pravo izmijeniti lika
6. U slučaju da game završi neriješen (Double K.O.). Game se smatra nevažećim te igrači igraju isti game nanovo s istim likovima i na istom stageu.
7. Svi standardni kontroleri i Fight Stickovi su dopušteni. Morate se sami pobrinuti za to da vam je kontroler u potpunosti funkcionalan s PS4. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.
8. Prije Matcha igrači imaju pravo na 30-sekundni button check
9. Create-a-Soul likovi i Inferno su zabranjeni

 

https://www.facebook.com/events/1108728095982118/

Photos
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Information
Date start19.05.2019 18:00
Date end19.05.2019 23:30
Rate
0 votes
Recommend
Participants
Empty