Description

Veteran ili novo pridošlica to nikad nije važno u Tekken-u. Pobjeđuje onaj koji drži glavu hladnu i srce vruće. Koga će njegove znanje o frame-ovim i vlastitog/tuđeg lika dovesti do finala te mu osigurati mjesto među legendama kao prvi prvak Tekken 7 turnira na SFeraKonu ? Hoće li to biti majstor Lee-a sa svojom egzekucijom; anime ljubitelj s njegovim JoJo referencama koristeći Claudia; counter hitter koji se pronašao u Steve-u; ljubitelj wrestlinga koji poznaje King-ove grab-ove tko vlastiti dom; ili možda Katarina igrač koji vidi magičnu 4ku kao svoj najveći adut ?

Odgovor ćemo pronaći u ring-u, zato nemojte zaboraviti navratiti do štanda Crouch Guard-a te se prijavite, i usput odigrat par partija na stanicama koje ćemo omogućit svim posjetiteljima SFeraKon-a :)

Prijave traju do 16:30h Sub

Turnir se održava u sobi A202

Nadamo se što većem broju i što boljim borbama!

Nakon SFerakon-a čeka vas još jedan turnir u Crnom Mačku: https://www.facebook.com/events/218138395449412/

*Pravila*

Platforma: PC
Broj runda: 3

1. Igra se najbolji od 3 game-a, u finalu najbolji od 5
2. Izbor stage-a je random
3. Igrači imaju pravo nakon game-a izmijeniti lika
4. Prije Match-a igrači imaju pravo na 30 sekundni button check
5. Prijave se vrše na štandu organizatora
6. Bracket type je Dupla eliminacija (gubitnik dobiva još jednu šansu u gubitničkom bracket-u). U slučaju da je manje od 16 natjecatelja igra se Round Robin format da se posloži početni bracket
7. Natjecatelj ima 3 minute da se pojavi kad je njegov red za match, u slučaju da nepojavljivanja automatski gubi match.
8. Igrači dogovaraju stranu na koje žele igrati međusobno, u slučaju da nisu u mogućnosti se dogovoriti igraju partiju kamen, papir, škare te pobjednik bira stranu za sebe
9. U slučaju da game završi neriješen (Double K.O.). Game se smatra nevažećim te igrači igraju isti game nanovo s istim likovima i na istom stage-u.
10. Svi standardni kontroleri i Fight Stick-ovi su dopušteni. Igrači sami snose odgovornost da njihov kontroler je u potpunosti funkcionalan s PC-em. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.

 

https://www.facebook.com/events/423338181461574/

Photos
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Information
Date start12.05.2018 17:30
Date end12.05.2018 21:15
Rate
0 votes
Recommend
Participants
Empty