Description

Dok Pandakonom kruže brojni posjetioci i cosplayeri, kod nas se bude održao ultimativni izazov za sve Street Fighter virtualne borce! Uvježbajte svoje speciale, umirite um da izdržite pressure, fokusirajte mozak da niti jedan combo ne završi dropan, zato što vas ove godine na Pandakon-u očekuje Crouch Guard-ov Street Fighter V turnir!
Tko će se pokazati najboljim svjetskim raaaaatnikooooom?!

Prijave za turnir se vrše na Crouch Guard štandu. Sam turnir počinje u 15h 16.09. (Ned). Nemojte kasniti! :D

Naravno uz turnir bude i bio štand na kojem se možete zagrijati ili malo opustiti od jurnjave kroz konvenciju uz par igara.

Vidimo se tamo!

*Pravila*
1. Igra se najbolji u tri gamea, finale najbolji od 5
2. Random stage
3. Stranu na kojoj igrač igra biraju sami igrači, ako nisu u mogućnosti doći do sporazuma igrači moraju odigrati partiju "kamen-škare-papir" te pobjednik bira stranu za sebe.
4. Igrači imaju pravo nakon gamea izmijeniti lika
5. U slučaju da game završi neriješen (Double K.O.). Game se smatra nevažećim te igrači igraju isti game nanovo s istim likovima i na istom stageu.
6. Svi standardni kontroleri i Fight Stickovi su dopušteni. Morate se sami pobrinuti za to da vam je kontroler u potpunosti funkcionalan s PC-jem. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.
7. Prije Matcha igrači imaju pravo na 30-sekundni button check

 

https://www.facebook.com/events/469532116882067/

Photos
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Information
Date start16.09.2018 15:00
Date end16.09.2018 20:00
Rate
0 votes
Recommend
Participants
Empty