Description

Vječna fan borba, tko bi pobijedio Batman ili Superman? Ili možda imate drugih favorita. Kako god bilo, razgovorom se može spekulirati, no u InJustice-u se te rasprave rješavaju virtualnim šakama.
S time vas pozivamo na InJustice turnir koji se održava u sklopu Istrakona . Osigurali smo nagrade za 1., 2. i 3. mjesto!
Prijave su besplatne te se vrše na štandu organizatora turnira (lako prepoznatljiv po vidljivim InJustice Igrama). Prijave su otvorene do sat vremena prije početka turnira.
Sam turnir se igra na PC-u.

Pravila:
1. Igra se Prvi do Tri game-a, finale prvi do 5
2. Svaki igrač bira stage
3. Stranu na kojoj igrač igra biraju sami igrači, ako nisu u mogućnosti doći do sporazuma igrači moraju odigrati partiju "kamen škare papir" te pobjednik bira stranu za sebe.
4. Igrači imaju pravo nakon game-a izmijeniti lika
5. U slučaju da game završi neriješen (Double K.O.). Game se smatra nevažećim te igrači igraju isti game nanovo s istim likovima i na istom stage-u.
6. Svi standardni kontroleri i Fight Stick-ovi su dopušteni. Igrači sami snose odgovornost da njihov kontroler je u potpunosti funkcionalan sa PC-em. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.

 

https://www.facebook.com/events/193724751414434/

Photos
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Information
Date start07.04.2018 19:00
Date end07.04.2018 23:00
Rate
1 votes
Recommend
Participants
Empty