Description

Osjetite li ovo? Zemlja podrhtava, tmurni oblaci se nakupljaju, munje sijevaju i ledenjaci pucaju od nevjerojatnih power levela boraca koji žele dokazati da su najbolji!
Nadamo se da ste dobro iskoristili svoje vrijeme u hyperbolic time chamberu jer uskoro slijedi borilački spektakl kakav još
nije viđen!
Dobro uvježbajte svoje poteze i dokažite da ste baš vi odabrani majstor vještine Kaioken, pokažite svojim protivnicima kako se Final flashevima paraju galaksije te kako se Dimension swordom sijeku dimenzije na našem prvom Dragon Ball FighterZ turniru!
Pozivamo vas na DBFZ: Pandakon Warm-Up Tournament dođite i dokažite da je baš vaš power level preko 9000!!!

Prijave: https://smash.gg/tournament/dbfz-pandakon-warm-up-tournament/register

Za turnir ovakve kategorije morali smo izabrati samo najkvalitetnije mjesto, a nema boljeg nego Hangout Bar, da je potrse lakše za podnjeti, ekipa će samo za svrhu turnira pripremiti posebne koktele koje će osigurati da vam Power LVL poraste za dodatnih 25000, a #1 se bude moglo sladiti s jednim free nakon turnira!

Kako ovo ipak je Warm up event za naš glavni turnir na Pandakon Croatia, ekipa iza organizacije con-a nagrađuje #1 & #2 s free upadima na njihovu konvenciju 09. mjesecu!

Tu je naravno neizbježni sponzor svakog turnira, Knjigovežnica "KnjigOprint" - tvrdi uvez diplomskog rada koja za #1, #2 & #3 mjesto priprema predivne plakete koja za uvijek bude obilježila njihov plasman na turniru!

No da svatko tko nije u mogućnosti IRL doći i navijati na turniru za svog favorita, ne tuguje, tu je Scrumedia koji osiguravaju live steam turnira!

Naravno ne bi bilo fer da mi organizatori nešto ne poklonimo najbolji, pa #1, #2, & #3 mjesto doma nove steam keye-e da se mogu opustit nakon iscrpljujućih borbi!

*Pravila*
Platforma: PC
Bracket: Double Bracket
Best of 3 (Finals Best of 5)

1.Igraći biraju strane (u slučaju nemogućnosti dogovora igra se kamen,škare,papir na BO1)
2.Igrači biraju svoje likove uz mogućnost Double Blinda po potrebi (Double Blind: Ako jedan od igrača zatraži poziva se
TO te mu oba dva igrača u tajnosti govore svoje character pickove u slučaju da se pickovi razlikuju od onih rečenih
Organizatorima taj igrač gubi set)
3.Pri odabiru staze stage mora biti odabran na "RANDOM" te glazba mora biti stavljena na "AUTO" i timer mora biti
postavljen na 300 sekundi.
3a.Igrači pri završetka meča imaju pravo se dogovoriti da odmah izaberu "REMATCH"
4.Igrač koji izgubi set ima pravo mijenjati likove (smije mijenjati sve što poželi likove, redoslijed likova ili samo jednog lika to je sasvim njemu na izbor)
5.Igraći ponovno zatim biraju "RANDOM" stage i glazbu na "AUTO"
6.U slučaju izjednačenih setova ponavlja se igra na istom stageu s istim likovima.
7.Namjerno otezanje i neaktivnost u igrama može se kazniti po izboru organizatora.
8.Igrač smije izabrati osobu koja će mu biti coach tijekom turnira te o tome mora obavijestiti organizatora, te ima pravo od maksimalno jedne minute za coachanje izmeðu mečeva.
9. Svi standardni kontroleri i Fight Stickovi su dopušteni. Morate se sami pobrinuti za to da vam je kontroler u potpunosti funkcionalan s PCem. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler.
10. Have fun ^^

 

https://www.facebook.com/events/2262234340660027/

Photos
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Information
Date start30.06.2019 15:00
Date end30.06.2019 21:00
Rate
0 votes
Recommend
Participants
Empty